Referenciák

Pamo autómosó

2020, Műgyanta padló bevonatok


Precizitás, profizmus, korrektség – Rólunk mondták

Pozsgár Tibor, a Zanati úti Autómosó-PAMO ügyvezetője roppant elégedetten nyilatkozott a Vasi Épker Kft. csapatának munkájáról – nyugodt szívvel ajánlja cégünket másnak is.
– Precizitás, profizmus, korrektség. Ezzel a három szóval tudnám jellemezni Horváth Roland csapatát. Minden a megbeszéltek szerint történt, nem volt időbeli csúszás, ami szerintem valamennyiünk életében kifejezetten fontos. Szép lett a munka, aki műgyantás feladatra keres brigádot, ne tegye, a Vasi Épker Kft. a megoldás – szólt elismerően a fiúk munkájáról Pozsgár Tibor.

Szép lett a helikopter-karbantartó műhely

2020, Műgyanta padló bevonatok


A Vasi Épker Kft. csapata tavasszal az országos szinten egyedülálló profilú, helikopter-karbantartással foglalkozó cég vasvári csarnokában dolgozott. A műgyanta padozat tökéletesre sikeredett, a Helikontrol Kft. ügyvezetője, Oletics Péter elégedetten nyilatkozott.

– Horváth Rolandék remek munkát végeztek, és amit kiemelnék, hogy tartották a megbeszélt időpontot. Ha lesz még hasonló jellegű munkánk, akkor is biztosan a Vasi Épker Kft.-t keresem meg – tette hozzá az ügyvezető.

Végeztünk a fővárosban

2020, Műgyanta padló bevonatok


Budapesten, a Westend mellett épülő társasház mélygarázsában befejeztük a munkát, a megbeszélt határidőt tartva! Köszönöm kollégáimnak a remek hozzáállást, megbízónknak pedig a bizalmat!